Mail 2 (eind oktober)
Door: Sofie
Blijf op de hoogte en volg Sofie
17 November 2006 | Italië, Rome
Even een kort mailtje... mijn nieuwe adres heb ik jullie wel al doorgegeven, maar mijn nieuwe blitse italiaanse gsm-nummer kennen jullie nog niet! Kan altijd handig zijn, zeker als jullie van plan zijn op bezoek te komen! ( het heeft hier gisteren wel voor het eerst geregend en natuurlijk hing mijn was juist buiten)
0039-334.26.86.431
Deze week was wel erg vermoeiend! Dinsdag moest ik om 6u uit bed om richting politiebureau te vertrekken voor het zogenaamde "permit to stay" aan te vragen! Wat een chaos! Ik denk dat ik in totaal 6 uur van de dag heb staan wachten! eest voor de bus, dan voor de permit, dan weer voor de bus, dan voor een taxi, dan voor een andere bus en dan uiteindelijk ook nog voor een tram! Die dag waren net 2 metrostellen gebotst, dus je kan je voorstellen wat voor een chaos er hier heerste! Zeker toen bleek dat de bussen ook nog eens staakten, net die dag! Ongelooflijk!
Nu staat het weekend weer voor de deur... echt plannen heb ik nog niet, maar die komen er zeker aan. Vanavond zullen we wellicht op campo di fiori ( het hart van het uitgaansleven) iets gaan drinken met een paar mensen van onze school.
Ok, ik ben ermee weg! Vele mensen achter in mijn favoriete internetcafe kijken me hoopvol aan! hou jullie goed en...."bel me, schrijf me, laat me vlug iets weten!"
Espero di voi vedere presto!
Tanti baci!
Sofie